Vi är Hår & CO

Vilka är vi?

Att hitta en frisör man verkligen trivs med är viktigt. Relationen blir ofta långvarig och trygghet och förtroende är något vi på Hår & Co värderar högt. Vi sticker inte under stol med att vi är olika frisörpersonligheter. Vissa saker har vi dock alltid gemensamt. Kärleken till vårt yrke och omsorgen om dig som kund. Så blir valet av frisör svårt kan du välja att sitta på dubbla stolar!

Frisörer

Annika Sundelius

Jag har jobbat som frisör sedan 1994 och är delägare tillsammans med Camilla sedan 2002. Jag tycker det är inspirerande att jobba med helheten hos kunden. Att färg och frisyr ska spegla kundens personlighet.

Camilla Bromander

Jag äger Hår & Co tillsammans med Annika. Tillsammans har vi drivit salongen sedan 2002. Tiden går fort när man har roligt och jag har arbetat som frisör sedan 1990. Passionen till mitt yrke är fortfarande lika stark och jag tycker om att göra det mesta som har med hår att göra. Min ambition är alltid att fånga kundens personlighet; att skapa en frisyr som passar kundens stil, inre och yttre egenskaper och som fungerar i vardagen.Att hålla mig uppdaterad inom mode och trender är naturligtvis en viktig del i mitt arbete.

Carolin Johnson

Jag är en positiv tjej som brinner för frisöryrket. Att träffa nya människor och personligheter är något som jag älskar.
Helheten är viktig för mig, likväl som att kunden ska få en avkopplande stund i stolen är det också viktigt att hitta rätt färg och form som passar kundens ansiktsform och smak. Jag blev färdig med min frisörutbildning och tog mitt gesällbrev år 2008. Som en social och trevlig tjej ser jag fram emot en stund med just dig i frisörstolen!